Nu så sitter man ju här igen

Med blött hår och är färdig sminkad. Är så J*VLA irriterad på att jag glömde mitt smink i Ystad. Där liggen min ögonfransböjare, eyeliner, mascara, puder och solpuder. Igår fick jag ju handla nytt solpuder.. har ingen extra böjare eller eyeliner för dem är i Hörby... puder och mascara hade jag ju extra. Så jag är inte alls nöjd med sminkningen idag. Men det får väl gå.. Hoppas att Emmas föräldrar snart ska ner dit. Så jag kan få hem mina saker. hihi!

Idag blir det 15års kalas hos kusinerna. Det blir klänning och kavaj. Antagligen leggins också för att det är såå kallt. Farmor & Farfar ska åka med mig för första gången idag. Farfar kommer väl sitta och hålla i sig. Hehe!
Idag har jag chillat hemma. Var ute en tur med pappa idag. Hämtade Kristofers bil idag. Den är ju min nu i en vecka när han är borta. Ska nog ta och flytta in i hans lägenhet denna veckan också. Städa och så till honom. Han behöver det... slarvig 20åring. Plus att han är kille, vilket gör allt värre. Haha! Men ska snacka med Mor och far om den saken. Mamma är ju inte jätte pepp. Men jag är vuuuxen vettu!

Nej ska föna mitt hår. Det blir bild sen på hur jag ser ut. Om jag hinner iallafall. Kan inget lova!

Im' in love with a girl.

Apu idag, rätt seg. Hade inte jätte mycket uppgifter. Åt chinabox med mina kollergor. Var ute och fotade lite på banan till vår facebook. Sen så rensade jag förrådet. Pappa tog hem mig rätt tidigt. Han och mamma skulle iväg så blev lämnade ensam. Mötte Erika senare på Lindex. Fick hem mig solpuder, snuddar och ett armband. Vi gick vidare till min gamla APU plats där jag hittade min älskade kavaj som jag dräglat över ett tag. Sen en annan tröja som var fin och vardaglig. Så brännde 250 kr idag typ. Plus mitt presentkort från kappahl. Känner mig nöjd.
När vi kom hem blev det bara slö typ. Erika hade sina motgångar och tog ut lite ilska. Fick finnas för henne som ett litet bollplank där hon kunde få sortera lite tankar. Just nu är jag själv lite nere kan man  säga. Nog för att jag är så trött men inte vill lägga mig. Typiskt problem.

Har hunnit träna lite idag iallfall. Körde Zumba pass. Riktigt roligt. Kännder nu i mina love handels att jag har lite värk. Men det gillar jag. Det är resultat! Blir nog lite Zumba i morgon på morgonqvisten. Ska på kalas på kvällen så de blir väl lite gott där.

Sitter nu och gäspar i min flickväns tröja. Var nära på att träffa henne idag. Men vi sa nej! Vi ska klara denna helgen utan varandra. Hehe. Vi har varit nästan varje helg nu på ett bra tag så det får bli lite paus nu så att vi kan sakna varandra. Det är ju faktiskt väldigt mysigt att sakna någon. det värsta med att vara ifårn Emma är att hon blir så.. slarvig kan man säga. Vi tjaffsar rätt mycket nu. Mest för att hon säger saker men sen inge fullföljer. Men det bättrar sig snart hoppas jag. Eller så blir jag imun. haha!

Som sagt. Är jätte trött och det syns på mig. Ska nog krypa ner under täcket nu och sova.  Natti <3


Duktiga jag

Dammsugat, fått håret färgat & blivit klippt! Nu ska jag bara platta håret och kolla klart på not another teen movie. Är super nöjd med håret. Fyllde bara i utväxten o klippte topparna men håret känns så mycket frächare!

Nu får jag fixa det sista. Har laddat kameran med nya batterier iallafall. Ska leta upp sladden också bara. Sen kan jag soova. Natti på er.

Pigg och glad

Uppe halv sju i morse! Var trött men ändå pigg på ett konstigt sätt. Drog på mig kläder och fixade mig snabbt. Sen körde vi till jensastället. Satt och åt frukost och skratta med pappas jobbar kompisar. Sen körde pappa mig till min arbetsplats. Klöddade med wierless idag också. Fick igång det senare på dagen.
Har hunnit hem massor idag på jobbet. Riktigt skönt att ha fått så mycket gjort. I morgon ska vi vara ute mycket av dagen. Ska fota till deras Facebook sida som jag fixade idag till Eslövs GK.

När jag kom hem var det lite vila direkt. Pratade med bäbis som precis tagit sin första körlektion. Hon var jätte glad. Sen så åt jag med mamma och nu sitter jag här. Sitter och funderar på om jag ska våga klistra på mitt sexiga Sweet märke på min dator. Vågar jag?... får ta en funderare om det!
Min bror är och hälsar på. Han ska till Norge på Lördag så han ska väl ha saker... I guess! Han vill oftast ha något när han är här ;)

Ikväll så SKA jag dammsuga mitt rum!! De finns ingen ursäkt nu! Blir så trött på mig själv när jag puttar fram saker så!


Chill men trött dag

Två lektioner. Ändå har jag varit så trött! Precis som om kroppen ställer in sig på att det ska vara en kort dag och att jag kan lägga mig i sängen igen sen. Men det ville ju inte jag!
Efter skolan blev det att gå lite i stan med Emma & Frida. Frida shoppade loss lite. Var smakråd till henne. Har inte pengar till att gå loss med nya saker. Emma följde med mig och solade sen bjöd gulle på China box. Vi delade en. Blev proppmätt ändå. Sen gick vi hem till mig och kollade på Harry Potter. Erika kom lite senare och gjorde sig lite sällskaplig. Vi körde iväg och handlade. Sen blev det middag och det var dax att följa Emma till bussen. Nu får jag inte träffa henne förens på Söndag eller Måndag. Sorligt juuu! Kommer sakna henne massor.

Nu har jag duschat precis. Ska lägga mig snart nästan. Ska upp halv sju. Kollar på One three hill från början nu. Inget på tv så satte igång säsong ett! Nu ska jag smörja in mig och annat nödvändigt.


Dem hära dagarna..

Är det bara jag som tycker dagarna är för korta?
Eller..  man ska ju inte tänka på tiden för mycket, man ska göra saker spontant. Men när man jobbar eller går i skolan så går ju inte det! Jag har ju schema i skolan. Sen så måste jag ju lägga mig en viss tid för att jag ska klara gå upp så att jag är i skolan klockan 08.00. Så klockan är jag ju beroende av.. Jivla skola måste jag säga!

Iallafall idag tig jag mig tid och kolla igenom i en katalog om att söka vidare. Usch så pirrigt. Men hittade några jätte bra program som passar mig. Hoppas nu bara på att jag klarar Matte B. För det behövs verkligen för att söka vidare.
I morgon har jag lite tid till Matten. Har bara två lektioner. Ska igentligen gå till klockan fem men slutar elva. Hur bra är inte det? Så det blir att döda några timmar i studeverkstan. Sen ner till stan med bby. Hon ska bjuda China box. Mums. Åt ju det idag också hehe. Mötte upp Erika samtidigt. Vi satt och snackade. Skulle igentligen städat men ja.. kom ju inte så långt. toan blev iallfall klar och soporna kom ut. Nu ska jag bara damsuga min matta så ser det rätt så städat ut på mitt rum. Har iallfall packat upp sen ystad. Wihu! nej. snart sleeptime. Bara damsuga så är de på topp!

Vitlökigt

Sov somsagt hos Emma inatt. När vi skulle ta bussen till skolan var den hela 30 minuter sen!!! Så vi kom såklart försent till skolan, MEN det gjorde ju inget för läraren var ju sjuk. Humhum! Så har man stressat upp sig i onödan. Känns jätte bra.
Istället för lektion spelade vi kort och stack till matsalen tidigare. Det var vitlöks sås!!! Som jag åt!! Hihi... finally var det lekton, dock tråkiga bara, höhö. Efter skolan fick jag följe av Love. Alltid kul med sällskap. Hemma har jag bara slöat. Ska äta china box ikväll. Mamma o pappa ska bort. Så ska städa undan hemma idag har jag fått i uppdrag! Rummet, toan och sopor. Får se om ja får gjort något.. hihi!


Helgen!

Fredag:
Tog mig från APU till skolan, till Emma. Vi väntade där tills Marie slutade jobba så vi kunde åka med henne till Hörby. Vi hann knappt göra något innan vi skulle köra till Ystad. Väl där nere la vi bara av oss våra saker och pussades lite. Sen skrev vi upp allt vi skulle behöva. Sen blev det vandra till ICA, handlade till hela helgen nästan så det blev ju en del att bära. Kvällen var upp till Emma. Vi lagade mat tillsammans sen blev det bad och mys. Riktigt mysigt. Vi åt glass till efterrätt och tog det bara lugnt och njöt av varandras närhet.

Lördag:
Vi vaknade i skaplig til för en dusch tillsammans och frukost. Sen ner och göra stan osäker. Tur att jag inte har så mycket pengar för hade kunnat handla massor nere i stan. hehe! Sen in till hemmakväll för lite godis till kvällen.
Vid tolv stack vi till Emmas farmor och farfar som bjöd på middag och efterrätt. Hennes farmor ville bjuda oss på bio men vi fattade inte riktigt att hon skulle bjuda plus att vi inte sett dem andra filmerna så vi hade inte rikitgt fattat handlingen. Efter maten blev det kortspel innan jag och emma vandrade hemmåt. Hemma blev det solsidan boxen och mys. Min kväll att planera blev lika mysig den också.

Söndag:
Det blev en kort mysmorgon. Jag drog ut emma på promenad cirkus en timme. Kändes att vi hade degat så mycket så vi skulle vandra lite efter frukost. Efter blev det lunch. Lite nudlar. Sen kollade vi salt, skit bra film! Sen blev det ännu en vandrings runda i cirkus en timma den med, det blev en runda vid havet. Riktigt myys. Vi handlade cola till emsi. Till middag blev det stuvade makaroner och falukorv. Men råkade bränna lite i botten så kämpade med det ett bra tag... SKOJ!
Klockan nio gick click på tv så det fick bli kvälls underhållning med godis, chips & dipp. Muums. Somnade rätt så sent. Vi låg och pratade rätt så länge och mööös!

Måndag:
Städ dag. Vi låg och drog oss länge. Sen helt plötsligt ringde det på dörren så vi hoppade i kläder och funderade på vem det kunde vara eftersom det är ett säsong boende för dem. Men det var folk som skulle inspektera dörren.. så ställde mig och diska medan dem kollade dörren. Sen så tog vi bara vara på den sista tiden vi hade i Ystad med varandra och så städade vi upp efter oss och packade. Så fick vi tag på Marie och emma tjatade till sig att hon skulle hämta oss pga av alla lakan och så. hehe! Så vi lagade middag och tittade på O.C. Mycket mys. Längtar verkligen till nästa gång vi ska dit.

Nu är jag hemma efter en helt underbar helg!

Nu är jag "hemma" sitter faktiskt hos min älskling som just nu är på en terori lektion. Vi hann inte hem så att jag kunde ta sista bussen så det blev att jag fick stanna här över natten. Emmas mamma kom och hämtade oss. Skulle igentligen ta tåg och buss men vi skulle ha lakan och handdukarna med oss hem så hon fick köra och hämta oss. Väl i Hörby fick jag fylla i papper angående USA resan. Typ om man hade gonorre eller annat.. haha! Jätte konstiga frågor. Nu sitter jag och kollar gamla top model i väntan på Emsan. ♥

Fullt upp, somnade i bilen

Ja, upp med tuppen var det! 20 i sju. Började praktiken 8 men får sitta hos pappa i en timme och vänta, sen blev det massa klödd och jag va inte där förren 08,40. Hehehe!
Första dagen var rolig. Fick göra massa skyltar, spika upp tavlor och fixa ett internet som inte ens var färdigt. HAHA Satt i över två timmar med de j*vla bredbandet. Får inprincip sluta när jag vill när jag är där. Bara jag gör mina huvud sysslor. Skit nice praktik plats.
När jag och far min kom hem blev det lite att pusta ut sen ut på mer äventyr. Vi skulle med Kristofer till Ängelholm. Han skulle kolla på motorcykel. Jo visst köpte han en liten hoj! Hämtas i morgon. Fast ska dock inte med då. Ska till Ystad med älskling. Erika skulle igentligen också med men det blev inte av.. det tickade iväg i så jäkla massa pengar med resa och allt så hon avböjde. Allt handlades idag så det var att hitta på lite maträtter snabbt. Så det blev ganska dyr mat. Synd att Erika inte kunde följa med dock. Men det får bli en annan gång, kanske lite längre in på våren så att man kan hitta på lite saker utomhus också.

Iallfall, påväg hem från Ängelholm nickade jag till hela vägen. Sen vaknade jag till när det blev ett stop på CHINA BOX. Min absoluta favorit mat. Sinnes. Annars har jag packat. Har en del kvar, men fick duscha mellan turerna. Luktade lite unket. haha! Ska ta det sista strax sen blir det att nanna. Ingen bloggning på hela helgen. Ingen dator, inget internet. Mys!


Favorit filmen och en mys stund

Känner ingen stress till att göra något. Så det blir favorit filmen och att mysa ner mig i sängen. Ska upp runt sex tiden i morgon så de får väl räcka för idag med skojigheter.

The last song


Lycka, han höll med helt och hållet.

WIIIHUUU idag är lyckodagen! Det gick igenom det jag ville. Jag fick byta min praktik. Nu ska jat testa på det administrativa detta halvår. Detta känns super bra! Min lärare tyckte det var helt rätt så som jag tänkte. Ska byta pga att detta är liksom en chans då jag kan testa olika yrken! Eftersom jag funderar på att sökavidare inom ekonomi så borde jag få testa på detta! Är överlycklig nu, redo för nytt att lära!
Nu blir det Eslövs GK. Där jag också kommer börja jobba igen till våren när säsången kickar igång. Är så redo nu!

Fick lite power precis

Jag tvättade en maskin tvätt, damsugade toa golvet och sorterade mammas kläder som låg och skräpade i en hög i tvättstugan. Känner mig så effektiv när jag får mycket gjort. Nu ska jag bara platta mitt hår sen blir det nog sängen för mig. Ska ligga och planera helgen lite. Emma och jag ska till ystad och ha en riktig mys helg, antagligen. Det kanske blir att två andra hänger med. Då blir det mer spela spel, dricka och ha trevligt. Men om det nu blir mys så ska hon planera Lördagen och jag ska planera Söndagen. Sen Är vi lediga på Måndag så kommer väl hem Måndag kväll. Ingen uppdatering denna helgen alltså.

Får fundera ut något riktigt romantiskt och mysigt för oss! Ska bli kul. Spännande och se vad Emma har planerat.
Skola i morgon 8-17. Men vi slutar alltid tidigare så får se när jag är hemma. Ska en runda på stan också och hjälpa Fridus med hårfärg samt ladda mitt resekort med pengar.

Kvällsblogg?

Detta har ju blivit en riktigt kvällsblogg! Men ja.. vad ska jag blogga om på dagarna? Sitter ju bara i skolan, samma sak varje vecka.
IALLAFALL. Just nu sitter jag på golvet och rensar bland mitt smink i mitt sminkskåp. Testat massa läppglans. Hittat min lipplumber så nu kommer jag ha big momma läppar igen! Woop! har kastat en del och lagt iordning mm mm. Hittade mitt gamla löshår.. har använt det enbart två gånger. det är nu kortare än mitt eget hår. Haha! Sitter nu och lider igenom verkningen genom mitt läpplans. Kanske ska ta och borsta håret nu..? Det var ju ett tag sedan jag duschade. Men det blir väl senare. Kommer göra ont! Men är man lat så är man!

Noppade förståss mina ögonbryn fel idag också så får fylla i dem med penna nu ett tag framöver. Tur man har en hemma utifall att. Ser jätte rolig ut...
Idag har inte hänt så mycket mer.. Var jätte effektiv i skolan. Sen följde eeelskling med mig hem och när jag skulle sola! Letade solpuder, men hittade bara dyra sådanna... får leta på h&m eller något!

nej om jag skulle städa undan allt jag har dragit fram på golvet!


Ny energi

Fick lite ny energi och började städa ur skrivbordet. Kastat massor! Just nu vill jag bara till IKEA och handla lådor som jag kan ha allt i. Vill helst ha bort mitt enorma skrivbord. Men det får jag icke av mamma... åhh. Men snart så, snart ska jag flytta.

Sega måndagar är en specialité!

Jag var klar vaken när jag vaknade i morse. Vaknade innan pappa kom in på rummet till och med. Fixade mig, tog god tid på mig, kom ju för en gång skull upp i tid. Traskade iväg till skolan, rätt halt och blaskigt. Tråkiga lektioner men fick rätt så mycket gjort idag känner jag. Hade håla från Svenskan för andra hade prov och det hade jag redan klarat. Letade efter min lärare men icke att han var där nä... 

Tjabbade med bby påväg hem från skolan i tele. Sen kom Erika hem till mig. Vi fick ärenden att göra. Posta paket och handla lite. Vi dunkade musik och var riktiga glidare. Sen soffade vi ihop en stund hemma hos mig innan jag fick för mig att vi skulle gå och sola. Det var första gången för Erika och hon sa ALDRIG igen. haha! Hon blev nog lite rädd av att ligga instängd i bädden. Jag höll iallfall på att somna under tiden som jag solade. Det var så avslapnande. Sen vandrade vi hemmåt igen. Erika stannade bara en stund sen skulle hon hem och göra sysslor. Har igentligen lovat mig själv att vara en riktig plugg nisse idag men GUD vad sömning jag blev efter solariet.
Har fått undan massa gamla papper dag iallfall. Det tycker jag är strongt. Ska nog träna lite innan jag ska sova. Kan duscha i morgon bitti. Börjar 10 i 10. Helt underbart.

Dagens tankar och samtal mer Erika har riktat sig åt 2012. Man vet ju vad som ska hänta, men ingen info kommer ut. Det är förjävligt! Men det finns på youtube. Där finns ju allt. Haha! Måste lägga in att jag är mer rädd för 2011 än 2012...
Detta året ska jag ta studenten, operaras och söka vidare. Liksom... det är värre! Iallfall i mitt huvud.

Mina tankar går just nu åt sigge. Undrar hur den lille bebisen mår. Sigge är en katt jag tog hand om sommaren 09. Han var min paris hilton katt. Han följde med mig nästan överallt. Sen gav jag bort honom till min brors kompis. Fick bara ha lilla siggisen över sommaren och om jag hittade en som ville ha honom av mamma. Han blev lämnad av sin egen mor så jag blev hans lilla mamma. Han drack mjölj ut flaska som jag gav honom. Helt sinnes sött var allt med denna lilla saken. Pappa hittade honom i en spann. Han hade till och med lite navelsträng kvar och han var verkligen minimal. Så jag och min familj räddade honom med mat och kärlek. Han var riktigt omtyckt.



my baby <3


när han hälsade på några månader efter <3


Kvällens funderingar

Söndagar är ju riktigt jävla trista. Det är då man städar, är bakis, pluggar ifatt eller lämnar sin älskling efter en bra helg. Asså det är ju en dyster dag. Men ändå är den bra.. på något sätt.

Ikväll har jag bara tagit det lite lugnt. Haft ansiktsmask och fixat lite lätt på rummet. Har lagt fram kläder till i morgon och lagt fram min bok som jag nu verkligen måste läsa i till i morgon. Snart är det läggedax. Ska bara städa undan på mitt skrivbord så är jag riktigt nöjd med dagen!

Kram

Me me me!

Såja, hemma nu! Varit i Hörby hos min bebo. Igår var vi först hos mig. Hon kom till mig jätte tidigt, hade lagt nycklar till henne utanför så hon smög in och la sig brevid mig. Kyyylig tjej! Vi pussades lite sen somnade vi båda. Sen gick vi upp och åt frukost med mamma och pappa. Vi nötadde fruit ninja innan det blev ärende tajm. Vi körde runt överallt i Eslöv kändes det som. Sen hade mamma kunder så vi var låsta på mitt rum. Vi kollade film och mös med gurka, morötter och dippa. Efter kvälls fika kom Emmas föräldrar och hämtade oss. Vi åkte hem till emma och var hemma runt nio tiden. Vi började på vårt Harry Potter lan. Så tills nu har vi sett ettan, tvåan och halva trean. Fick sticka till bussen sen. Pussade bby hejdå och satte mig på bussen.

Nu hemma har jag busat lite med pappa. Han är så tönn. Sen har vi pratat lite om min framtid kan man säga. Mitt jobb och nu när jag ska söka ny skola. Annars har jag tränat dans på mitt wii och duschat. Nu har jag lite me time. Sen ska jag damsuga lite på golvet. Det känns lite dammigt här. Blommorna skriker efter vatten också så kanske ska rädda dem! Nej, fix fix fix!



Vad händer?

Ja.. sitter på rummet. Dem andra där ute tjabbar. Pappa fyller år idag så vi har lite kalas. Har inte gjort en enda sak som jag sa till mig själv att fixa idag hemma. Skulle fixa lite hemma så det inte ser allt för jävligt ut när Emma kommer. Vi ska ha en heldag hos mig. Vilket var ett tag sedan. just nu kollar jag iallfall ut vilka filmer som vi kan se. Jag har redan paxat att vi ska spela Mario kart Wii. Älskar att spela det med älskling, vinner nästan alltid :*

Satan vad seg jag var efter praktiken idag. Fick iallfall gå lite tidigare, gästerna kom ju klockan sex och då slutade jag... känner mig inte alls pigg. Ont i hela kroppen, men har ju dock stått upp i 7 timmar idag. Det tar så jäkla hårt på kroppen. Sitter och leker med min cam. Tagit massa fjollbilder på mig själv i mitt slarvit uppsatta hår.



En funderare!

Har praktik nu, men är hemma om på lunch. Har sånna starka funderingar så det knakar i huvudet och kliar i fingrarna när jag får upp tanken gång på gång. Berättar när/om det blir godkänt. Jag håller tummar och tår. Jag vill utvecklas. Jag vill utvecklas till det JAG vill. Nu ska jag vandra vidare. Tillbaka till praktiken.

Mysig dag!

Fast dock inte hos tandläkaren. 10 minuter in i behandlingen ser han att jag har tandstälning och avdryter det han håller på med. Jag bara: Har ni inte den informationen?! Men det verkade inte som så. Vilket jag tycker är skit dåligt! Fast jag slapp bli fotograferad i munnen. Fick bara en koll som han gjorde förhand och sen plockade han bort lite tandsten.
Stack hem direkt och värmde mig i sängen. Klockan var ju bara kvart över 8. Låg till klockan var ca nio. Sen blev det dusch, fix och snabb städning av kläder som låg på golvet. Tog bussen till Hörby och åt lunch med Emma och hennes pappa. Vi var lediga idag. Sen vandrade vi hemmåt och satte på en jätte bra film. Vi mös en stund sen kom vi på att vi glömde ju att handla present till min pappa. Det skulle vi ju göra då när jag kom in med bussen. Så det var att vandra ner igen till byn. Handlade presenten och sen gick vi in på Patrics jobb i hopp om att han skulle sluta. Vilket han bestämde sig för att göra också. Så vi fick åka bil hem iallfall!

Hemma blev det mer mys och lite snack. Mös in i det sista innan jag skulle ta mig ner till bussen. Vinkade bye bye till min baby. Bussresan var helt hemsk! Har aldrig varit så rädd under en buss resa.. sinnes. Vi var nära på att krocka pga en grop i vägen. Sen så är det en sån jätte konstig väg som är jätte smal och jätte gropig. Det är typ bara bussen som får plats på vägen och DÄR möter vi en annan buss. Trodde mitt hjärta skulle hoppa ut bröstet. Shit va nära vi var den andra bussen. Kom iallfall hem. Satt i höör i bara 20 minuter. Pratade med min käraste som sällskap.

Nu sitter jag hemma. Ska fixa lite nu. Skriva ner saker som måste göras så att jag inte glömmer och lägga fram kläder till i morgon. Imorgon blir det praktik. 10-18 sen blir det att fira min käre far!

Natti på er :*

Avklarad träning!

Nu sitter jag med min flaska vatten och funderar lite. Har massor i skolan som ska göras och jag måste sätta lite fart. Månaderna går fort och jag ska iväg till USA. Vill helst ha klart matte B tills dess. Vill inte tänka på för mycket skola och arbeten när jag är i Florida liksom. Att gå i trean är inte så chill som många säger. Tycker det är en massa som händer hela tiden och jag finner inte tid till att planera mina dagar. Mycker kommer hända tvåtusenelva för mig. USA resan, student, operation, hoppas på att jag kommer in på min skola i kalmar. Jag ska liksom vidare som person nu efter sommaren. Det blir denna sommaren att leka av sig lite innan jag blir fullt vuxen och måste skaffa mig ett riktigt jobb som ger mig rejäl inkomst.

Förhoppningsvis börjar mitt jobb i alla fall direkt efter USA resan. Då tjänar jag in pengarna jag har spenderat i USA. Hehehe, smart tänkt va? Nej men. Jag vill kunna spendera det jag har utan att oroa mig att jag kommer vara fattig i flera månader efter resan.

Har nu iallafall satt upp ett tränings schema för mig själv. Tränar med mitt WII, Just dance 2. Där finns ett träningsprogram som heter just sweat. Jätte jul att liksom dansa så jag blir helt svettg. Har sen också WII fit som jag ska plocka in sen i schemat. Ska göra mycket yoga för att gå min kropp mer spänstig och sen fixa lite styrka i armar och så. Ska inte säcka ihop här inte. Nu blir det en nöjd Mimmi snart!


lyckan är varm inom mig.

Jag har inte kännt mig såhär lycklig på ett bra tag. Känner hur värmen sprider sig i kroppen gång på gång. Idag hände det underbara saker. Mycket underbara saker. Jag är så glad. Jag är så lycklig.
 
Var bara på en och en halv lektion idag i skolan. Sen åkte jag och Emma in om till Lund. Jag skulle till tandläkaren och Emma till sin läkare. Efteråt fick jag mina påbyggda naglar borttagna. Kände att jag fick plocka bort den "lyxen" nu på ett tag. Behöver dem pengarna till annat. Det kostar liksom 350:- i månaden nästan. Får vänta tills jag börjar jobba igen. Då kan jag bygga på dem mer. Men det känns faktiskt jätte bra att ha av dem. Mina naglar är dock väldit sköra. Men nu ska jag måla dem och sånt igen! Gjorde aldrig de då dem var i fransk manikyr när jag byggde på dem. Mitt hjärta följde med mig hem. Vi kollade film och fixade lite ärenden till mina föräldrar. Sen blev det middag och mer film. Det är lika jobbigt var gång att lämna min älskling vid bussen. Lika svårt att släppa hennes hand och se henne gå på bussen.

Nu såhär på kvällen har jag inte gjort så jätte mycket. Ska plocka undan på mitt rum igen. Har asat in en massa onödiga saker här. Blir att lägga sig tidigt idag fast jag har en ledig dag i morgon. Ska till tandläkare nummer två tidigt i morgon bitti. Men jag lägger mig väl igen när jag har kommit hem. Hehe.


Såhär snygg är jag nu. Men ska ta och träna lite nu på mitt wii. Skriver sen igen :*

Slö Tisdag..

Hahaha, skulle träffa älskling i skolan lite tidigare än vad lektionen började. MEEEN både hon och jag försov oss. Så lyckat! Hade lite olika sega lektioner, skit god mat i skolan. Spagetti & Köttfärssås.
Efter skolan följde mina fjollor med mig hem. Erika & Emsan. Vi körde hem till Emma i Hörby och hämtade tomburkar som pappa ska ta till jobbet. Vi stannade och skojade med Emmas föräldrar lite innan vi stack tillbaka hem till mig. Vi busade en massa, eller ja erika. Hon skrev massa skit till folk från min FB. Jag och Emma låg mest och mös av resterade tiden innan hon skulle ta sig hemåt. Jag och Erika följde henne till bussen och vi pussades hejdå. Alltid lika svårt att lämna älsklingen.
Jag och Erika vandrade hemåt. Eller ja, kasade hemåt... En bil förföljde oss på vägen. Skit läskigt. Dem till och med körde in på min gård när vi hade smitit in bland lägenheterna.
Erika stannade en stund till tills hennes pappa kom och hämtade henne. Sen har jag bara chillat. Pratat med pappa och ringt min bebis. Har puss abstinens redan.
Ska iallfall plocka undan på mitt rum nu. Ser hemskt ut. Kram kram!


Måndag, check!

Nu ska jag pusta ut och fixa lite till i morgon i fall att jag skulle försova mig igen.

Idag var Erika på besök under min fixar tid. Har gjort en del av det jag planerat iallfall. Garderoben ser perfa ut just nu iallfall. Boken har jag inte kommit så långt med. Läste ett och et halvt kapitel. Skit svår bok måste jag säga. Konstiga ord och konstigt språk. Men får ligga i lite sen innan jag ska sova.

Sitter just nu och halv kollar på en film på trean. Har faktiskt redan sett den men den är rätt bra. The break-up. Hehe, som det kan gå. Bråk, bråk och åter bråk. Haha, känner mig faktiskt på knas humör så om någon jävlas med mig kommer det bli bråk, bråk och mer bråk. Har haft huvudvärk nu tredjedagen i rad. Min käke tar kol på mig. Längtar tills allt är klart så jag slipper denna konstiga huvudvärken, eller ja värken överhuvudtaget.

Nu blir det lite me time, ska lägga ansiktsmask och kollar lite mer på filmen. Bjuder på en bild jag tog för någon dag sedan.



skridsko åkning!

Ja det var det verkligen påväg till skolan. Frida gick och höll mig i armen mestadels av tiden.
Försov mig i morse också förresten. Vaknade av att Frida ringde och berättade att hon stod och väntade på mig utanför. Så det var upp snabbt och dra på sig lite kläder sen iväg. Skolan var okej. Lektionerna är tråkiga men folket är underbart. Emma tog isönder en bänk idag när vi små brottades. Den bara choff ner så hon flög ner med bänken! Fy vad kul det såg ut. Skrattade ihjäl mig!
Nu är jag hemma efter skridsko åkning hem också. Har precis renbäddat sängen, det blir en fixar dag idag. Plocka undan på rummet, diska, sopor, 10 kapitel ur min svensk bok och sen avsluta med träning och dusch! Ingen jätte intressant dag men det är nästan aldrig en Måndag.


tråkig måndags look!

Lördagen innan skolan började igen

Vi festade till det med tre andra från klassen. Vi började med taco sen vidare in i garaget där vi festade till det rejält. En av de tre kom senare och vi började spela förfest spelet och rökte vattenpipa. Vilket där igentligen inte är någon mening med utan det är typ bara kul att leka med röken. Sen så blev det massa dricka i spelets gång.
Runt elva blev det taxi ner till byn. Skulle plocka ut pengar med icke! Banken nekade och fick ingen lapp om saldo. Så vidare till nästa bankomat. Samma sak, nekad. Men fick saldo! 13 kr... SKOJ!
Stod och velade vid busshållsplatsen, skulle ja verkligen? Jag och emma hade en annan kompis på bowlingen i Hörby som ville att vi skulle komma. Så var mer pepp på det kan jag säga!
Men Mikaela och dem fick med mig på bussen och betalade min resa.. hatar egentligen att bli bjuden och sånt. Men vi kom till spisen i Lund. Jätte skoj. Typ hård rocks ställe.
Jag och emma tog buss ut från lund halv 2 och buss från lund halv 3. Kallt var det och jag däckade direkt när jag kom ner i sängen. Väl värd sömn!



Såja, lovet slut snart.

Nu är jag hemma hos mig själv idag. Spenderat nästan hela mitt lov hos älskling. Sovit hemma kanske 5-6 nätter. Trivs just nu bäst hos Emma. Men nu blir det annat! Skolan börjar igen och jag får stanna hemma om skoldagar.
Stack direkt till coop när jag kom tillbaka till Eslöv. Hämtade ut mitt paket från bubbleroom. Massa fina saker som jag hade beställt! En sak som inte passade mig dock. Får sälja den eller skicka tillbaka den.

Idag vaknade jag sent. Var ju inte hemma hos Emma förren halv fyra i natt. Sen har vi bara tagit det lugnt. Städat undan i garaget där vi festade till det igår. Sen så mös jag och Emma sista stunden innan jag skulle bege mig hem. Det kommer bli jätte jobbigt nu i början. Så van att somna och vakna upp bredvid mitt fina hjärta. Nu ska jag sova hemma, ensam i min säng. GAH! Fick dock en tröja av Emma innan jag stack som jag kan ligga och snusa på när jag saknar henne om kvällarna. ♥

Party party!

Idag planeras lite party! Några klasskompisar till oss ska komma till Emma. De blir bada spa, spela wii och röka vattenpipa typ. Dem kommer runt sex med TACO som vi ska laga. Muums. Ska säkert bli en väldans trevlig kväll!

Idag förresten så ringde Erika i lagom panik. Hon va en bit utanför Hörby och kom inte hem. Hon ville iallfall till Hörby så hon kunde ta buss. Så fick upp och hoppa in i Emmas pappas bil och hämta henne och Alex. Stackars små barn fast ute på landet Hehe. Efter vi lämnade dem så blev det hem och mysa en stund. Kände mig äcklig efter ett tag så smet in i duschen. Nu sitter både jag och älskling framför vars en dator och är allmänt nördiga. Kränger i mig lite oreos. Muuums, mina favorit kex. Nej, ska slänga mig i sängen och kolla tv. Ha det :*





Cola, oreos & center.

Jag och min kära lilla Emma ska idag äta middag med hennes föräldrar (ofc) och en som heter Malin. Alltså blir vi gänget som ska till USA i Mars månad. Härligt härligt! Vi kommer väl sitta och längta och planera idag.
Sen ikväll har vi planerat att vi ska kolla nån film som pebles vill se.. sen så ska vi dansa. Har ett dans spel till wiie spelet som är super kul. Jag och Erika dansade sönder oss igår! Efter dansen får det bli film med lite gottigt som vi har handlat.
Kanske lite lan, eller ja. Emma spelar. Jag stör henne eller sitter vid hennes bärbara tills jag tröttnar sen så lockar jag henne i säng :D Jag är sååå snäll! Men hon tackar inte nej precis om ja sätter mig i hennes knä och pussar på henne. Nej, middagen väntar tror jag.
Puss :*

Året 2010!

Hur har året 2010 varit för dig?Verkligen upp och ner. Mycket har hänt, vissa saker bra och vissa förblir dåliga. Men skaffat nya vänner och vet vem som står vid mig i vått och torrt.


Bättre än förra året? – Ja absolut!

 

Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? – Sommaren med min bästa vän Emma! Som jag nu är tillsammans med.

 

Har du flyttat under år 2010? – Nix, mer än att jag bosatte mig i Hörby under sommarlovet och vinterlovet.

 

Har du hittat en ny låt som du älskar? – Har massa låtar. Dem kommer och går.


I så fall vilken?

 

Har du kysst en främling? –  Jappppps.

 

Hur har din kärlek varit 2010? – Den kom på slutet av året ;)

 

Har du varit kär? – Just nu!

 

 

Har du sagt jag älskar dig till någon? – Japps.

 

Har någon sagt jag älskar dig till dig? – Ja ♥

 

Har du haft ett hemligt förhållande? -  auup..

 

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? – Nej, inte vad jag vet om.

 

Har någon i din släkt avlidit? – Nejjj

 

Har du slagit någon riktigt med knytnäven? – Nej!


Varit i slagsmål? – Najjj inte sån flicka (A)

 

Har du gjort någonting du ångrar? – Ja, har ju det.

 

I så fall vad? – Inget jag säger här.

 

Har du skämt ut dig? – Ja på fyllan.

 

Har du ljugit för en vän? – Har jag gjort, ja.

 

Har du varit ute en hel natt? – Inte vad ja kommer ihåg.

 

Har du blivit tagen av polisen? – Najjjj (A)

 

Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Japp!

 

Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Ja såklart!!

 

 

Jag & bby <3

 

Vilken skola går du på? – Berga gymnasiet.

 

Har någon varit elak mot dig i skolan? - haha, men nej.

 

Hatar du någon på din skola? - nja, smått ogillar kanske.

 

Har du gjort något framsteg? – Jaoo!!

 

Haft alla rätt på ett prov? – Vetifan.

 

Har du träffat nya vänner? – Ja :D:D

 

Har du förlorat en vän? – Japps.

 

Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? – jaojao!

 

Har du gått bakom ryggen på en vän? – nej men andra har med mig.

 

Har du ljugit för en bästavän? – Vita lögner kanske.

 

Har du haft en relation med en vän? – Aup!

 

Bästa vän <3




Slö fis

Nu är jag helt klar med att ha hjälpt Marie. Fick plocka kött från en grillad kyckling. Slabbigt men kul. Nu är jag lite slö i sängen. Väntar på min käraste. Har försökt lura henne på sms att jag har stuckit. Hon blev ledsen men hon förstår nog att jag skojar. Det verkar så på smsen iallfall.

Det är rent och fint överallt nu, känner mig verkligen stolt över mig själv! Är lite irriterad över att jag vill så gärna hem till Eslöv och hämta mitt paket. Men det får bli på söndag.

Kram, nu kommer bebis! <3

Miss duktig

Känner mig som världens bästa flickvän just nu. Igår städade jag min älsklings rum medans hon fick spela wow. Gick ner med all disk, madrassen sen erika sov här och vek ihop lite kläder.
Idag har älskling lämnat mig ensam medans hon jobbar så har hjälpt hennes mamma. Städat båda toaletterna i huset och hjälpt henne klippa ner granen så den kan kastas. Nu fick jag pusta ut lite så sitter i bebis säng och bloggar och tittar på tv. Funderar lite...

Idag vet jag inte riktigt vad jag och min käre ska göra. Iallfall en tripp ner till byn och handla lite. Får se får se. Nu ska jag chilla lite för mig själv och mysa.

Kram


Lökigt är bara förnamnet!

Igår kväll var nice. Vi smällde smällare och var lite busiga. Emma fick för sig att tejpa fast sin skateboard på sina fötter och sen hoppa på en annan skateboard. Detta filmades såklart av erika. Man vill inte missa en moment där någon kan slå sig. Vi pratade länge, skoj. Sen så fick vi då för oss att stå inne och kasta ut smällare och grejer. Buuus! haha, nej men det är inget fel på barnasinnet kan man säga.
Idag vaknade vi sent. Erika hade spelat in när jag snarkade så fick höra det. Sen har vi kollat film och myst. Här är jätte lökigt på rummet. Vi alla är jätte lökiga. Är helt äcklig om mina händer och fötter. Typ kall svettig. Så jag ska snart hoppa i duschen iallfall. Orkar inte äcklas av mig själv. Hah!
Idag är dagen då Erika ska vidare till annat och lämna mig med min flicka. Det gör inte oss något men lite sorligt är det kanske. Får se vad jag och bebis gör ikväll. Men den nya harry potter står på schemat iallfall. Sen kanske bada och bara vara gulliga. Höhö eller så blir det brottning på madrassen på golvet. Det blir det alltid när någon har sovit här och vi inte plockat undan madrassen.

För övrigt är jag skadad. Satte mig själv på min tumme så min nagel veks bakåt. Den knäckten inte men fyfan vad ont jag har när jag nuddar den. Ajaj! Handlade skit att äta för 85:- igår.. Jag och erika har kränkt igårkväll och i morse. Mums. Men kanske därför man känner sig ännu mer äcklig. Bara för man petat i söta och slibbiga saker? Äh, duschen fixar allt sen.

Ha en bra dag. Den är ju röd.

tripp trapp trull

Hejsan Hejsan nu här på kvällskvisten.
Igår blev det att jag och Erika åkte in och överraskade min älskling. Erika ville ha hit sin älskade också men han verkade inte så villig idag. Vi har haft en bli-fet-chill-sov-dag. Fy fan vad det har varit behövligt! Vi har inte gjort något vettigt. Igår eller ja, inatt kom vi på bääästa idéen till sommaren. Alla är sinnes taggade. Men det får bli en hemlis.
Just nu kollar vi på bortspolad, eller ja vissa kollar. Vissa är lite frånvarande. Menmen! Härliga gänget som myser på ett speciellt sätt. Erika testar ett terori prov, älskling spelar Wow och jag sitter just nu och bloggar. Sen ska jag lägga mig på madrassen på golvet och försöka locka min bebis till mig. Hihi!
Nej, uppdaterar senare ;)
Kramkram

Funderar fortfarande

Men jag är klart för att ta mig ut iallfall. Har krängt i mig middag också. Hemma gjord pasta med nån sås. Pappa kan!
Sitter nu och beundrar min väska. Vill verkligen ut idag för vill använda min väska! haha.. usch så töntigt det låter. Nu är jag klar... vad ska jag då göra? Funderar på att byta plånbok ett tag. Har ju 10 stycken typ så får ju byta lite då och då. Bytar väska ofta så får väl matcha plånboken också! Höhö. Helt såld i väskor, plånböcker, skor, kläder. Vill ha allt. Men sen är jag ju lat också. Så i skolan blir det mjukis och en tröja som låg framme. Håret hamnar i knut o ytterst lite smink fastnar. Men lite nyårslöfte får bli att jag ska skärpa mig med sånt! frächa upp mig lite, eller ja, i skolan! Ja! Har ju inget annat som jag kan liksom ha som nyårslöfte. Träna? Nej.. känner mig bara tvingad då och kommer må mer dåligt. Ska ändå börja träna, vill inte ha det som ett tvång bara för det är nytt år. Röker gör jag inte. Andra fula ovanor har jag inte.. de får bli att jag ska börja klä mig snyggare till skolan och sluta vara så lat med sådant.




Iallfall, bild på min väska & hur jag ser ut nu efter lite fix. Tihi!



Tick tock..

Uuuuusch! Blev väckt av en arg mamma. Det var frukost. Surade vid frukosten för där var absolut inget ätbart. Gick tillbaka till sängen och somnade om. Pappa va inne en omgång och kände på min panna. Var lite medvetslös men kände handen på pannan min. Vaknade helt kvart i ett. Kände att jag var tvungen att göra en insats med att gå upp. Gick direkt in i duschen för att piggna till lite. Segade som ny duschad. Övertalade pappa att gå ner och hämta posten. Min vackra väska hade kommit. Wiihuu, väskan som kostade mig ynka 150 kr + frakt. I'm so in love!
Nu väntas bara mina kläder som jag har beställt.
Ska strax ta och fixa mig lite. Funderar fortfarande på vad jag ska göra idag. Har lite valmöjligheter. Vilket jag tycker nu är jääätte jobbigt. Ska iallfall ta och platta mitt hår och sminka mig. Skriver sen och visar min väska :*

ett? två? nej men tre!

Suttit nu ett tag med en drastiskt tömd väska i min säng och försökt få ordning på lite kläder. Det blev en del tvätt. Förvånar mig inte. Mesta dels av lovet har spenderats 3 mil hemifrån med bara små besök hemma. Med dem små besöken har jag faktiskt tagit med mig lite smutstvätt men tagit desto mer kläder med mig tillbaka dem där 3 milen. Så idag när jag skulle hem var det två ganska tunga väskor med mesta dels kläder. Inte bara kläder som jag har asat mig dit utan jag har ju shoppat en del också på mellandags rean kan man säga. För närmare 3000 :- så det var ju en del kläder! Har faktiskt lite kvar. Men inget att oroa sig för. Ska dit om ett par dar igen. Jag får puss abstinens fort. Vill ha massa pusssar!
Just nu känner jag mig nöjd. Sängen är si så där kläd fri och min byrå är putsad och om möblerad. Ska bara putta ut en stor klädhög till tvättstugan. Men fastnade vid datorn för att små äta lite nötter.
Ska dessutom prata lite med pappa om var jag ska kasta min plattis. Har beslutat mig för att äntligen göra mig av med min första plattång. Den är såååå sliten. Sen så köpte jag ju min tredje på mellandags rean så den första kan få begravas nu. Den har varit min sen sjuan... jag går sista året på gymnasiet nu. höhö du kämpa länge!

woopwoop!

Tre dagar har gått..

Tre dagar på det nya året har gått. Vad har jag gjort?
Första dagen gjorde jag som flera andra nyårsfirande människor. Jag låg i sängen, åt pizza och kollade på film. Men jag gjorde inte det för att jag var speciellt bakfull. Utan mer för att det ska vara så och för att jag var lite åt det sjuka hållet denna dagen. Sen hade jag älsklingen i sängen också så henne ville ja ju ligga kvar med. Vi kollade på skattkammarplaneten och avatar.
Satt slumpvis nog och klickade in mig på aftonbladet. Läste att Iphone visst inte klarade övergången till 2011.. alarm funktionen hade visst lagt av. Kopplade inte att älskling har ju en iphone. Utan tänkte mer att de va 4:an dem menade. Så vi satte alarm och gick och la oss.
Klockan skulle ringt 09.30 men jag vaknade av mig själv 10.15. Vi skulle sitta på bussen till Malmö 10.46. Wiiie!! Skakade om min käraste och fick eld i baken på henne. Vi hann, men det kändes som om halva huvudet låg kvar hemma. Inne på entré blev det ett antal snoriga timmar. Snöt upp ca 15 sånnadära näsdukar. Men shoppade upp sådär 700-800 kr. wihu, bra där mimmi..
Efter Entré vistelsen blev det att pemsan kom till oss för att kolla lite spännande filmer och bli fet. Vi kollade sådär ca 4 filmer. Sen däckade vi.
I morse blev det frukost sen JACUZZI. Nej men gud. Jag hade gärna velat starta var dag i ett varmt bad med lite behagliga bubblor. Efter badandet var vi rätt trötta. Så det blev lite tv tittande och sen buss hem för mig och Emma. Sövande bussresa måste jag säga. Behagligt. Hade kunnat åka buss hela dagen om jag hade fått.
wromwrom

RSS 2.0