Sån seg morgon!

Usch, ville absolut inte stiga upp när klockan ringde.. så satte znooze och försökte vila lite. Men ja, dörren ville visst att jag skulle upp för den skulle såklart stå och knarra så jag inte kunde få någon ro. Sen tog det slut. Så fick dra mig upp tyvärr. Märker att min hals inte är 100% ok. Vill inte vara sjuk!
Men nu sitter jag på jobbet. Har precis startat om min ovänn till dator. Det tog sådär 25 minuter. Har fixat och trixat nu också med den så att den kanske går lite snabbare.
Ha en bra dag! Nu ska jag jobba & Slita!

Hemma ehe..

ja ni.. Efter jobb stack jag till hörby. Det var fint väder och jag ville inte sitta hemma. Så umgicks med Robin & Chibi istället! Livet är chill med ett sommarkort! HERREGUD, på bussen dit ville jag seriöst DÖ! De var en bålgeting på bussen.... jag hatar vanliga getingar så vad tycker jag inte om den? Jo VIDRIG. Satt på spänn efter den hela buss resan men slapp att bli trakaserad av den. Dock blev en äldre dam det...
Nu börjar jag antagligen bli förkyld vilket jag iiiinte gillar!! Men har iallfall fått mysa med min Blaze vilket är tummen upp! Hade såå gärnat stannat me pågarna och spelat basket med Chuffe & Ronja också meeen.... man har ju jobb i morgon! Tillbaka till datorn från 1900 frös ihjäl.. -.-


Jobbar!

Första dagen nu sedan min operation.. hade glömt en massa och sakerna ville inte som jag. Datorn klöddade ju nästan sönder och jag fick panik. Men allt löste sig nästan precis innan tävlingen vilket jag är så tacksam över annars hade ja sjunkit genom jorden.
Just nu är alla ute och jag har dö tid i 2 timmar innan jag slutar. Ska strax sätta mig för att äta. Är så irriterad på mitt ena stygn i munnen. Halva har lossnat så det irriterar som bara den. Sen kan ja inte få ut det eftersom en del sitter kvar och det gör djävulskt ont...
Ikväll händer inget. Jobbar i morgon med, jobbar faktiskt ända till söndag nästa vecka. Wihu för det. CASH!
Men kommer sakna Älskling och Blaze. Kirrade ett gymkort igår förresten, så jag och elskling kommer iallfall ha lite tid till varanadra medans vi tränar!

Det går bra nu!

Det artar sig med Lisebergsresan. Det blir nog fanta med av och den kommer bli bäst!
Just nu tjillar jag. Vi har precis städat en omgång här. Det kommer folk i morgon så här behöver inte lukta bajs och vara fullt med leksaker. Heheh!
Ikväll blir mys. elskling och jag ska ta det lugnt. I morgon blir det marknad. Ska träffa lite folk där är det bestämt.
Jag är riktigt seg nu på senaste. Käken krånglar lite och jag kan inte riktigt sova. Där av tråkigt blogg inlägg. Hittar inte på så jätte mycket precis.. men i morgon blir det sjukhuset så vi får se hur det ser ut för mig.
Kram

Segt!

Vi hann bara med Höör idag.
Skulle hämta madde också men hon missade bussen så hon kommer väl senare. Robin är på bilskolan och jag passar Blaze. Hon har fått torrfoder idag. Hoppas hon gillar det. Sen fick hon två leksaker.
Nu ska jag bara slappa. Har städat rummet redan faktiskt. Nu är blaze super kelen. Hehe.

Underbar dag!

Solen skiner och Blaze är jätte sprallig.
Jag har precis duschat och Robin är ute och öser sand. Idag ska vi till Höör och Eslöv för lite ärenden.
Jag hoppas verkligen att mina skor kommer idag! Sen måste Blaze få ny mat.
Senare idag ska Robin på riskettan så jag blir ensam med blaze ett tag. Får se om jag kan hitta på något roligt.
Imorgon blir det doktorn igen. Spännande vad dem ska säga.

Slöa dagar

Chillar mest nu veckan innan jag börjar jobba igen!
Ska börja på Lördag. Inte en jätte lång dag. Men den ska vara rätt hetsig.
Idag blev det Entré med Robin, Bella & Josse. Hittade lite saker till Blaze. Hon fick ett nytt halsband.
Sen fick Esther godis som vi ska belöna henne med när hon är duktig med katten.
Fick med mig ett album också som jag ska börja på. Hittade det på rean inne på Lagerhouse. Blått med vita hjärtan på. Jättefint faktiskt. Ska bara tänka ut allt jag ska göra med det noga. Det senaste albumet jag började på blev kattskit. Såg ut som om man hade bara slängt ihop massor.
Nu ska det dock bli bättre. I veckan ska jag fixa gymkort också. Sen så blir det sjukhusbesök och marknad på onsdag! Awesome vecka. Liseberg blir det snart också. Två veckor från idag.
9 dagar till Harry Potter också. Awesome.

Uppe med tuppen!

Nej, inte direkt. Hade velat ligga längre om det inte hade varit för att mamma ska ha kunder idag.
Men klar är jag, iallfall för denna delen av dagen. Ska strax Snygga till här. Måste ju ha något att göra när jag ska sitta på mitt rum i sådär två timmar.
Ska rota igenom garderoben efter något skojigare att ha på sig idag än det jag hade igår.. Ska ju vandra ut till banan idag. Vilket är 4-5 km. Så om solen gassar så blir det ett lätt plagg så ja kan få lite sol också!
Ikväll blir det gäster. Så ska duscha sen efter promenaden. Tror jag sätter i löshår idag också. Känns som om jag får använda det lite också. hihi. Hade det ju på min student. Det är lite ljusare än mitt eget hår men det smälter in fin fint när jag flätar det.
Hämtade min Juicy parfym igår. Köpte största flaskan ofc! Den luktar så underbart! 600:- blev det dock...

RSS 2.0