Kvällsbloggande!

Nu är jag faktiskt nöjd med dagen.
Har städat undan lite grann på mitt rum också idag. I morgon får det bli mer.
Ska ut till banan i morgon och leta kise. Isabell ska ha en med hem till Stockholm. Hoppas vi hittar, dem är så otroligt söta!
Sitter och funderar lite här nu på kvällsqvisten. Ska faktiskt snart och lägga mig. Har en del saker att göra i morgon :)
Sitter och beundrar min vakra bikini. Så färgstark! hiih

Trötter i fötter!

Såja, hemma igen efter en effektiv dag på nova samt middag och städning hemma. Nu är jag parkerad framför datorn iallfall. Hunnit en del idag och slösat en del med!
Hittade en rosa/orange bikini, så underbart fin! Sen köpter jag en knall rosa bh samt ett nagelack. Sånt crack nagelack som ska bli som grafitti. Får testa det sen någon gång!
Saknar min tös och kise redan. Men måste göra sysslor hemma med också. Sen kommer Josephine & Isabell i morgon också.
Ikväll blir det att städa undan lite plus pilla med mina naglar. Vi hörs!

Underbar kväll!

Har haft en underbar kväll med Älskling och Kissen. Blaze har nu blivit lite mer van och leker mycket mer. Så vi har haft jätte skoj åt henne idag.
Robins pappa har nog också börjat gilla lilla blaze. Han va inne på rummet idag och lekte lite med henne. Hehe, framsteg.
Idag blir det att lägga sig i tid. I morgon blir det Nova! Ska mest titta. Behöver inget precis. Men ibland kan jag plocka hem saker iallfall... tyvärr.
Ska också hem i morgon. Blir att titta över rummet och toaletten innan jag kan göra annat.. Kommer sakna Blaze och robbin när jag ska vara hemma ett tag.. usch!
Nu ska vi lägga Blaze sen oss själva. God natt, sov gott ♥

Är det varmt eller?

Precis duschat. Var ju helt klibbig innan så varmt det var!
Idag har vi hjälpt till vid huset. Oljat o grejjat. Känner att solen tagit lite nu efter jag duschat. Senare idag, när Robin är hemma från körskolan så blir det att hitta på något med the gang. Vi vill bada men fulltofta är fullt med alger nu... typiskt. Vi får se vad som hittas på!
Myser med misen och planerar veckan just nu. I morgon skulle de vara halv bra väder så det blir nog en vänga till Nova och titta lite. Kisen behöver lugn och ro också. Sen ska jag hem och stanna där ett tag. Ska umgås med Josephine och Isabell lite! Dem åker ju nästa vecka...
Liseberg är iallfall rätt så bestämt att vi ska åka till om några veckor. Nästa vecka åker brodern min och jag får beslagta hans lägenhet samt bil! Awesome.

Underbara sol!

Så tråkigt att jag inte får lov att ligga och pressa idag i detta underbara väder!
Eller ja, får och får. Men jag kan få fula märken av såren i ansiktet sen operationen. Så väntar hellre.
Idag har Blaze kissat ner sängen och mig.. kul! Sen övningskörde hjärtat till en liten by ovanför K-stad. Rätt tråkigt att åka bil när det är varmt men jag stod ut!
Har fått äta riktig mat idag. Svalde det helt. Lax och nypotatis. MUMS! Annars idag har jag haft vattenkrig med älskling samt busat med Blaze.

Hon är så otroligt söt. Hehe en del av mitt småsvullna ansikte också. yummi..
Ikväll är inget bestämt. Vi planerar sommaren lite, eller ja. Nån vecka frammåt iallfall. Tobbe va här idag och hälsade på en stund. Nu sitter Robin och spelar medans jag kollar runt på datorn. Blaze sussar.

hos älskling me kisen!

Sitter hos hjärtat och myser med våran blaze! Min lilla ängel!
Blaze ligger här brevid och sover. Älskling testar sina finkläder. Vi har precis städat och ska snart kolla film och mysa.
Igår var det heldag med stockholmarna Josephine och Isabell. Vi tog dem till ringsjön sen hade vi movie night. Vi såg water for elephants, såå sinnes bra!
Men ska mysa vidare, puss

Slö dag.

Inget drickande igår men man känner sig ändå slö dagen efter.. konstigt.
Igår va vi några stycken som badade och spelade spel mm. Sjukt najs dag. Dock svin kallt i poolen!
Sen mot kväll/natt fick jag för mig att baka så jag gjorde chockladbollar och muffins. Mums. Sen slocknade vi till en film. Helt perfekt att baka när man inte kan äta det själv.
Åt barnmat till midsommar mat förresten. Helt okej mat!
Idag har jag kört elsklings mamma och kompisar till nån fest. Så nu sitter jag, robin och hennes pappa och kollar på film medans vi väntar på mat. Ska bli gott med mixad pasta gratäng! Hehe..
Sen blir det mer film och chill. I morgon ska jag baka tårta sen ska jag och älskling hiotta på något annat skoj.
Ha en underbar dag!

Ny dag, fullt med saker att göra!

Har precis gjort allt man gör på morgonen. Ska strax springa ut och kolla i lite affärer med robin & tobbe.
Är ny duschad och känner mig jätte pigg! Har ont i örat bara.. jävla skit är det. men men, hoppas det klickar rätt snart!
Sen ska jag packa och fixa hemma innan jag kör till hörby! Sen ska vi vidare till fulltofta och planera midsommar. Super super! :)


Hemma efter en lång dag!

Såja, sitter framför min dator, är rätt nöjd idag.
Vaknade tidigt hos älskling. Hon skulle till körskolan. Men somnade om igen, sen så tog vi buss till mig och jag fixade till mig en snabbis. Sen åkte vi med pappa till Lund och där skulle jag till röngen sen vidare till kirurgin för en koll. Allt var bra och vi hade massa skoj. Nu ska jag byta gummiband var dag i två veckor. JIPPY va roligt...
Sen käka vi på max. Eller ja, jag sörplade i mig en milkshake eftersom ja inte får tugga. Sen körde pappa oss till tåget och vi åkte tillo burlöv för att handla. Är nu tre par skor rikare samt lite annat smått och gått!
Nu hemma har jag tvingat i mig lite mat och vilat. Var sååå trött efter burlöv resan.
Jag kommer inte lägga upp bilder på mig nu ett tag pga att ja inte mår bra över att se ut såhär som ja gör. Bilderna kanske kommer ut senare, när jag själv mår bra över hur jag ser ut. hihi!

Väntar på gott

Åh väntar på min jumpsuit från nelly. Skickade tillbaka den vita och beställde en svart istället för den kom tillbaka i min storlek. SUPER!
Den, fast nu i svart.
Har fått koftan och den andra tunikan. Super snygga.

I hörby nu

Dagarna går långsamt och jag vill inte längre gå ut. Svullnaden har blivit blåmärken så känner mig inte så pigg längre. Men i morgon åker stygnen och sen så ska jag röntgas. Så det blir spännande.
Jag åt glass igår. Shit vad skönt det var med kallt i munnen. haha!
Älskling är ute och pratar i telefon och jag chillar på rummet. Känner stickningar i hela ansiktet så antar att bedövningen håller på att släppa mer nu. Vilket är skönt!
Idag händer inte så mycket. Kanske pågarna kommer hit. Får se. Annars blir det något med Robin.
Snart midsommar. Just nu går allt upp och ner. Jag som ville göra något roligt eftersom jag kan inte dricka eller äta riktig mat så.. Men ja, de blir kanske bad och sen grillning. Hehe får njuta av lukten av grillat.
jag och robin!

Vilar!

Opererades i onsdes. Som ni nog förstår så är jag väldigt seg och slö.
Var ute för första gången igår, nu är jag helt gul under hakan. Men värsta svullanden är över.
Min älskling är hos mig hela tiden och passar upp mig. Vi ska hem till henne nu. Vill byta lite miljö. Håller på att bli galen.

Luktar gamling

Nu har jag duschat i det äckliga medlet som man ska när man ska opereras. Det luktade skit och smakade skit. Fick lite i munnen och jag fick stoppa tandkräm i munnen direkt efter. USCH.
Jag luktar iallfall gamling och känner mig inte fräch fast jag duchade två gånger med den skiten.
jag är hemma nu i lilla eslöv. Robin duschar sen ska vi bara ta det lugnt. Får somsagt inte smutsa ner mig idag. Blir väl att kolla lite filmer och se vad pappa lagar för mat idag. Det skulle bli något speciellt nu eftersom jag inte får äta på ett tag sen.. vi hörs!

Dagen före!

Såja, one more day!
Idag ska jag ringa sjukhuset. Ska få reda på vilken tid jag ska vara där i morgon.
Är så sjukt nervös just nu...
Sitter på elsklings rum. Hon är på körskolan och jag myser med esther sålänge. När hon är tillbaka ska hon bara packa sen sticker vi till eslöv! Ska duscha och tvätta mig med sånt skit som dödar alla bakrerier mm.
Skojskoj..
Idag blir det att packa när jag kommer hem sen förbereda mig lite. Det blir lite finare middag eftersom det är min sista tugg middag på ett tag. Jag har önskat lamm men allt hänger på vad affären har att erbjuda idag. Hoppas hoppas dem har!!
Ska ladda upp med lite filmer nu så jag har när jag ligger hemma och vilar efter torsdag.
Kram på er.

Slöis idag!

Nu ligger jag i elsklings säng. Tobbe är här också. Vi kollar runt på lite mode sidor. Denna sommaren ska jag och Robin fixa till Tobbe lite, han ska bli mer vuxen och ha en snyggare stil. Så vi visar han lite mode bloggar och lite mode sidor just nu.
Jag har själv beställt två plagg från nelly idag. Det blir en del pengar men kände att jag var värd lite nytt. Hihi
Sjukt snygga. Hoppas bara dem sitter bra på! Har iallfall gratis returrätt. Så vid fel är det ju inte problem.
Elskling surar för hon inte får veta min blogg adress :* hihih

liggandes i sängen

Tjena tjena.
Jag ligger fast i sängen just nu. Jag har en nerv i klämd i min axel. Det gör så otroligt ont!
Jag ligger i min elsklings säng faktiskt. Hon är på körskolan så just nu är jag själv bara. Vi har varit på en liten cykel tur med hennes hund Esther. Vi försöker träna henne en massa att springa vid cyklen nu. Det går som det går. Hoppas på att hon blir bättre så man kan cykla lite längre i sommar.
Vi har också städat i träådgården och jag har klippt och kammat Esther. Hon hade så sjukt mycket knuter nu efter alla gånger vi har badat med henne. Hon blev typ naken under magen och bakom benen. höhö! Tur så växer det för hon ser lite rolig ut.

 

Hm, igår kväll kollade vi på änglagård. Dem var skit bra. Kollade alla tre i går kväll.

ikväll kommer nog Tobbe och Anders. Ska hjälpa dem att bli lite mognare männiksor. Vi får väl se hur det kommer att gå. Uch nej så ont jag har! Kan inte vänga på huvudet. -.-

 

Kram på er!


Jobbar!

Sitter ute i ellinge helt ensam. Det är tävling idag och alla startade samtidigt. För mig blir det att fixa på kontoret och svara i telefon bara. Vilket gör att tiden går mycket långsamt här idag.
Här var iallfall två barn och livade upp stämingen en timme. Fick jaga dem och sånt för att dem skulle förstå att inte peta på sakerna. Sen blev det lek och jag sprang och kittlade dem. heh..
Tryckt ut sådär 170 A4 med 4 score kort på var som skulle skäras. Nu är jag klar med det. Tror jag blivit lite starkare på högran pga detta. Just nu gör jag inte jätte mycket. Ska ta ut soporna här ifrån och ta mina tabletter sen äta. Onsdagen närmar sig jätte mycket nu och det blir nog en sväng till min älskling sen. Men inte helt säkert. Vi får se! Vet om att hon vill det iallfall, och jag behöver hennes famn för att lugna min oror!

Hemma igen efter en lång dag.

Det blev en lång dag idag.

Bäbis stod och väntade på mig med rosor när jag kom hem. Vi käkade lite lunch ihop sen drog vi ut en runda. Då kom vi på att det var ju jätte varmt och vi ville iväg och bada. Så vi kollade runt med lite kompisar om någon ville med till ringsjön. Jovisst. Så iväg med oss. Dock blev det rätt många fördröjningar så vi var inte där förrens halv 6. Men det var mysigt och trevligt. Vi badade ett tag sen blev det kvälls grillning. På slutet fångade vi fisk sen körde vi mot Hörby. Stannade hos Elskling ett tag och mös. Höll på att somna i hennes varma famn.
Sen fick jag köra dem. Blev en omväg pågrund av vägarbete. Känns alltid så fel att köra en annan väg när man kört samma så länge. Så det tog en liten extra tid. Kom hem lite över tio. Så nu sitter jag här framför datorn och går igeonom lite bilder sedan dagen. Ska överföra filer till min extremt lilla externa hårddisk. Har nu två stycken. En liten som ja ska ha med överallt och en stor som står hemma med exakt ALLT ja äger på.
Imorgon börjar jag halv 8. Kommer bli en stressig morgon men en lugnt eftermiddag så ska nog ta med min dator och jobba lite på mitt CV...
Natti natti :*

Kanske tillbaka nu?

Vi kör en test om jag fastnar för bloggandet igen!

Nu har jag avslutat gymnasiet. Tog min student den 1 Juni och det var en vecka som jag aldrig kommer glömma. Hade så otroligt roligt och kände mig så lycklig att skolan äntligen var slut. Nu kan jag nästan göra vad jag vill om dagarna. 
Jag har jobb! Eslövs GK i kanseliet. Rätt chill jobb, sitter varannan helg med upphåll nu nästa vecka. Ska opereras så tjejen som sitter annars ska sitta tre helger i rad nu framöver. Kan inte precis sitta i luckan och jobba när jag är opererad i käken och inte kan prata. hehe..
Idag sitter jag såklart på jobbet! Det är min sista helg innan operationen på Onsdag. Min älskling kommer när jag slutar och vi ska fira ett halvår tillsammans. Det ska bli mysigt. Ska vara ensamma hemma också så det ska bli kul. Mamma och pappa passar på att vara ute på havet en sånhär fin dag. Lite synd att jag har innomhus jobb. Men jag får iallfall kolla när andra människor njuter av solen. Ska strax äta lunch. Sitter bara och väntar på att kolckan ska bli två så att jag kan pussa på min Robin.
Är lite nervös om dagarna för Onsdag. Men min älskling sover hos mig från Tisdag till Onsdag och följer med mig in till sjukhuset på morgonen. ♥

RSS 2.0