Inte en tum!

Inte gjort för mycker idag. Var ute på en snacka skit och kolla i stan runda med Frida. Saknade lilla fridus!
Sen så blev det snack i tele med min älskling. Madde kom förbi en stund och behövde lite hjälp med klädval. Sen så har jag bara suttit på rummet, tagit det lugnt och bara tänkt. Har inte ens orkat duscha idag. Det får bli i morgon bitti.

Men jag har iallfall dammsugat rummet. Så lite duktig har jag varit. Annars inte mycket. Men man blir ju trött efter tre dagars gymmande i rad. Känner i rumpan att den har fått träna lite. Hehe!

Ska nog spela lite sims senare. Ska bara snacka klart med buddys på FB & Msn ;D

Hemma efter effektiv träning!

Nu är jag slut! Sitter i sängen och pustar ut.
Tyckte det var så roligt idag på gymmet. En tant som hade bandet bredvid mig puscha sig lika hårt som mig.. Men det är ju liksom lite skilnad på en 60+ och en 19 åring. Stackars tant. Men man blir konstigt nog lätt påverkad av människan brevid. Speciellt på bandet. Man börjar liksom följa med i den andres rytm när man hör hur snabbt bandet rullar! Sjukt ändå. Ajja. Nu är jag iallfall hemma. Har lite problem att ta itu med. Samt ett rum där det ligger lite kläder var stans. Fattar inte hur det kan bli stökigt så snabbt -.-


Träning på schema!

Klockan ringde 08.00 upp och äta frukost! Malle hämtar mig nio. Sen kör vi till träningen. Ska bli rätt najs att träna såhär tidigt. Är faktiskt pigg. Tror till och med jag har fått upp min mamma. Hah!

Kollar the voice och väntar på malle. kram på er!

Rix FM

Var ju och kollade på Rix FM festivalen i torsdes. Riktigt awesome festival, verkligen.




Bara några få av artisterna. Kom på väldigt sent att "oj, har ju kamera i väskan!"

Fullt upp, det gillas!

Gooodagens!

Sitter här på min säng, rätt så nöjd med mig själv. Har hunnit med en hel del idag! Började dagen med ett träningspass med Robin. Vi skyndade oss hem för en dusch och vidare till Nova. Tog en stillsam fika innan vi brände lite pengar. Hah! Jag fick bara med mig en tränings BH och nya tränings skor. Var ju tvungen att ha inomhus skor. Dem jag har nu på gymmet klampar så när jag springer på bandet. Dem är super tunga, riktiga ute joggingskor.
Från nova sprang vi till bussen för dem kom ju såklart när vi var påväg till den... När jag lämnat Älskling vid sin buss gick jag hemmåt. Lagade mat till familjen sen har jag städat undan på rummet, putsat speglar, vattnat blommer och förberett en maskin tvätt till i morgon bitti. Känner mig jätte nöjd!
Nu är jag värd att sitta och pusta ut lite. Har lagt upp lite bilder på FB från Rix fm och min operation. Kände mig redo för det nu. Men jag känner att jag faktiskt fortfarande tappar känsel på vissa ställen samt att ja inte är tillbaka i min orginala ansiktsform. Men han sa att man ska inte dömma förren om ett år. Då ska allt vara normalt. Vilket jag verkligen hoppas på.


dagens slut!

Godkväll.

Ligger färdig för att sova i min säng just nu. Är rätt så trött. Precis spelat lite sims och drömt om att få vara hos min Älskling i natt. Zappar igenom kanalerna ihopp om något roligt. Men icke än. Usch, fick inte så mycket gjort idag. Var för seg faktiskt. De får bli i morgon. Om jag inte kör dubbel pass på gymmet. Vilket vi får se på min styrka om jag klarar. Heh!

Har mycket kläder liggandes på golvet... blir väl at ta itu med dem dirkekt i morgonbitti. Har en garderob på kontoret som ser ut som skit. Ska nog bli rensning om mamma inte har kunder. Annars kommer ju bäbis vid elva och då ska vi träna så de är ifall ja vaknar tidigt eller gör det på kvällen. Nej nu planerar jag högt...

Nu hittade jag 27 klänningar. Det är bättre än inget! ehe. Kramkram


What to do..?

Jag funderar och funderar. Jag är såå sugen på att införskaffa mig en vit iphone 4! Har velat ha det sen den kom ut. Nu har jag hittat ett sätt att få en billigt också kanske. MEN Jag vill ju också ha min väska som jag har velat i ha flera år nu. Jag har alltid älskat LV. Men aldrig haft pengar till att lägga på en sådan väska. Har alltid sett det som idioti att köpa så dyra väskor. Men den är såå fin och jag vill verkligen ha den! Vet om att telefonen är mer nytta för min faller verkligen snart sönder. Jätte dålig sony ericsson jag har nu.
Min älskling har en likadan sony som jag och när man ringer henne så måste hon prata i högtalare annars hör man inte henne. Jätte konstigt!

Men alltså... åhh! De får nog bli iphone, faktiskt... Man är ju beroende av en anroid telefon. Hade en innan men den sög. Så köpte ja denna sålänge telen som kostade under tusenlappen så de va ju ingen fara som en ifall att telefon. Men nu har jag nog bestämt mig för min kära vita iphone 4. Sen får väskan komma vid en annan fede löning...

 




Vackra saker detta...


Hemma i Eslöv igen

Nu är jag hemma hos mamma och pappa. Kollar lite youtube saker och tänker igenom vad som hehövs göras nu i veckan. Får väl göra en lista så att jag inte glömmer. För det är jag verkligen duktig på att göra.

Tråkigt väder så idag kommer inget kul hända. Fick köra ifrån Älskling tidigt idag för lovade pappa att komma hem med bilen tidigt. Råkade skrämma blaze idag så hon reser sig nu när jag ska ta henne. Hoppas hon lugnar sig tills jag kommer tillbaka till henne.

Ligger hos Barre!

Ligger just nu på golvet med mitt hjeeerta och ska sova hos Barre. Vi har haft en tjill krök kväll men lite spel. Mycket trevligt! Nu ligger Robin & Steph och bråkar -.- dem små nördarna! I morgon bitti bär det först till Tobbe och hämta våran bäbis. Sen ska jag lämna Robin och Bäbisen och vidare hemmåt..

Heh.. Om ni fått konstiga sms eller samtal så är det ABSOLUT inte från oss. hah.. EHM.. idag har jag annars bara nördat sims! Och det ska jag göra hela dagen hemma i morgon också efter jag har städat toaletten förståss.. Annars blir min mamsi surer. Natti♥

Lanuus!

Sitter just nu i detta ögonblick hos Tobbe med Robin och kollar fast five. Vi har haft en hektisk dag men nu tjillar vi läget. Vi skulle ju ha fest i morgon jag, Robin och Steph. Men så blev det inte pga av Robins pappa.. Sjukt bull!!! Jag som såg fram emot det som in i helvete. Men nu får vi planera om och ta det en annan helg.

Ikväll blir det lan och tjill. I morgon väntar en tom dag.
Har inte bloggat pga av att jag tagit hand om min älskling i en tiff tid samt vi va på Malmöfestivalen igår för att roa oss med Emma. Ha en fin kväll!


ChilliN

Hejsan!

Har då varit uppe sedan 8 med att måla. Nu är vi klara för nu. Vi ska på det en gång till sen ikväll. Men darling ska först till banken och jag ska stanna hemma och bara ta det lugnt. Får förbereda mig inför min intervju. Men känner mig inte jätte pepp. Vill igentligen inte ha jobbet. Vill inte jobba på provition. Piss lön blir det då!

Men ja, funderar på om jag ska sita i det eller om jag ska ge det en chans. Vi får se..,  Det är inte förren halv tre.

Har precis badat blaze. Hon var inte för lycklig men nu är det bätte. Hon har kelat med mig nu lite så är helt blöt på magen. Nu ligger hon och kurrar på mattan. Söte!
Ikväll blir det som sagt måla. Vi har som mål att bli klara till Torsdag så att vi kan röja på fredag och sen är festen på Lördag ju! Awesome. Folk är bara väldigt dåliga på att svara om dem kommer eller inte. Svårt att läsa folks tankar.. Tycker inte ni?




Ligger i mina vakra målarkläder.. EHEHE


Upptagen är bara förnamnet!

Idag har jag varit igång sen början till slutet.
Vi grog först till gym dirr efter frukost. Där blev det hård träning. Sen till banken och påvägen hem blev det lindex där det blev två läppstift. Köpte vampyr rött till festen på Lördag. Ska ha det tillsammans med röda naglar och en kort svart klänning. Så sexigt.

Sen när vi kom hem hann vi precis äta och jag tog en dusch medans Robin gjorde mat sen var det iväg till Hörby. Här har vi målat hela dagen och massa annat. Men nästan allt är redo nu. Vi har schema på allt och vi kommer hinna. Awesome. I morgon blir det upp tidigt för att fortsätta måla. Ska på arbetsintervju också i Malmö. Men drar bby med mig ofc. Hehe, hittar inte helt hundra i Malmö!

Nu ska vi sova. Upp tidigt i morgon!

Jobbeli jobb!

Jobbat sen sju. Var såå trött måste jag säga. Men nu har jag fått sån konstig energi så kommer antagligen däcka stenhårt ikväll sen. Men man ska ju till MF antagligen.

Sitter på jobb just nu. Har druckit mitt favvo te hela dagen JORDGUBB. Nu hade jag tänkt mig att äta lite lasange. De får bli Brunch. Hade absolut ingen lust till frukost i morse om jag säger så. 
Älskling kommer senare idag. Hon ska kolla på hus med sin pappa idag. Ett hus där vi kanske får lägenhet sen. Oh yes. Det är alltså ett hus som är omgjot till två lägenheter som hennes pappa ska hyra ut.



Men måste ha jobb innan man kan hyta lägenhet. Så är det!
Vill ha jobb jobb jobb. Kan dem inte bara kasta sig över en. Att söka är så långtråkigt. Man bara väntar och väntar och väntar... Har haft två som hört av sig. Men missade samtalet till den ena. Inte så jätte konstigt när dem ringer halv åtta en fredagkväll? Liksom.. vem gör det? Precis som om man ska verkligen sitta vid telefonen när man söker jobb? Galet.


Tjillar hårt i sängen

Finns inte mycket mer att göra kan jag säga. Snart sova faktiskt. Ska bara göra en liten hög på golvet med allt som ska med på måndag... jag har verkligen inte gjort för mycker nu på senaste timmarna. Har spelat sims och snackat skit på facebook och msn. Jaha, kvällen erbjuder inget annat roligt. Hoppas verkligen att ni har roligare än mig. Men vad gör man inte för pengar. Upp med tupp i morgon. Blir väl att däcka en stund när jag kommer hem. Hihi.

NEJ, något skoj nu innan jag sover. Natti


Nytto dag

Hehe, kan man verkligen säga. Det blev jobb och hemma blev det massa nytto göra. Har städat toan, i min byrå, bland mitt smink och sedan tvättat mina sminkborstar. Det behövdes!! Så nu ligger dem på tork och jag går igenom spelningslistan inför Lördag! Bara en vecka kvar och jag är mega taggad. Ska bli riktigt bra. Har hunnit packa det mesta till Hörby också. Kommer vara där från Måndag till antagligen Måndag om inte längre... Hihi!

I morgon blir det Malmöfestival faktiskt! Känner mig inte på festivalhumör igentligen men Malmöfestivalen kommer göra mig tagg sen. Ska se Daniel Adams- Ray samt Veronica Maggio. NajsNajs!
Nu funderar jag på att spela lite sims och hålla min nytto Lördag. Blir lite nyttogöra till kanske.

Kram på er

Jobb helg

Jobb helg lika med tråkig fixar helg.. Började åtta idag och ska sitta til två. Sen hemma blir det att städa och packa mm för ska liksom börja sju i morgon. Finns inte så jätte mycket att hitta på då. Men att fixa hemma behövs också. Då blir mamma glad eftersom jag är knappt hemma.

Ser rätt så fullt ut idag på jobb, men just nu är det orginalen som spelar om man säger så. En grupp som alltid spelar på helgen samma tid. Så under den tiden är det jätte lugnt. Vilket är nu.
Tog med datorn till jobbet för min chef skulle skicka en playlist. Men det hade han nog glömt. Får väl påminna honom..


Hemma i Eslöv nu!

Nu är jag hemma hemma. Haha, har ju två hem! 
Idag kommer min bror och hans flickvän på middag. Ska bli trevligt.
Jag och Robin tog ett super passpå gymmet idag. Vi va där tidigt så vi var rätt ensamma nu eftersom skola och jobb har börjat igen. Bara arbetslösa som kan gymma då. Tränade verkligen så att svetten rann.
Hemma igen duschade båda och jag fick mysa en kort stund med henne innan hon skulle hem med sin mamma. Sen har jag bara varit hemma. Har fixat mina naglar till festen och sökt A-kassa. Fick lönebesked och skatte återbetalning idag så jag är sååå lycklig. Kommer klara mig ett tag till med pengar om ja säger så. Men söker jobb som en galning, annars kommer jag bli galen av att gå hemma faktiskt.
Så himmla typiskt idag... När bäbis stack så tänkte jag platta håret.. Men var var min plattång om inte i Robins väska!! Gah. Så nu blir det en helg utan min plattis..
Peace out!

Rolig dag

Blev väckt av älskling när hon kom in med frukost till oss. Riktigt gulligt!
Sen var det upp och hoppa för  lite jobb hemma. Jaf friserade vovven och elsklingen målade taket. Sen fikade vi lite innan jag duchade vovven också. Efter det körde vi till Malmö med steph. vilken resa. Skulle hämta plexiglaset till festen.. det var ju 2,5 meter långt så vi fick böja det i bilen så Steph satt i ett litet tält typ. Haha sjukt kul. Jag kunde absolut inte se bak när jag körde.
På hemvägen tog vi en svängom till Burlöv och McD. Lite lunch sen vidare till Hörby. Vi planderade med Steph och blev mer och mer taggade idag. Nu ska det bara bli nästa helg.

Just nu chillar jag. Älskling är nere och målar en omgång till.

segt, men ett måste

Precis spelat lite sims. Nu blev det helt plötsligt massa jobb sök. Det blev två intressanta jobb idag. Nu är det bara vänta och vänta. Det är så otroligt segt. Men ett måste. Vill verkligen flytta hemmifrån och leva mitt egna liv där jag själv kan bestämma. Hade varit så underbart.

Blaze stökar runder, jag söker jobb, älskling söker jobb och jag har varit kissig nu i en timme men jag är så inne i mitt mailande nu. Usch, skolan börjar nu för alla och det känns lite konstigt måste jag säga. Skolan var verkligen en trygghet. Nu sitter man och är så osäker och nervös inför framtiden. Men det löser sig! Är positiv.

Kram på er alla modiga. Nu är mimsan trött.

Hård dag



Steph fick förhinder. Men inte blev det en lugn stund för det. Robin började måla nästan direkt och jag pelade bort gammal tapet från luckor. Det har varit en del att göra. Jag och Älskling skulle ha sims lan nu men hon var tvungen att måla en gång till nu. Så vi får se hur det blir med den saker.

Just nu ligger jag och Blaze på älsklings rum och jag fryser. Men är för trött för att resa mig... Har dödstråkigt.



Eslöv nu, mys med sur katt.

Nu har vi stationerat oss i Eslöv. Kisen fick följa med oss. Har precis planerat det sista till Stephanies överraskning. Det kommer bli superduper. Nu planerar vi morgondagen. Förmiddagen blir hektisk. Sen vid två ska vi tillbaka till hörby. Ska träffa Steph då för planering av yta. Sen vet jag inte riktigt vad som händer. Slöa lite kanske :)


Tillbaka!

Hejhej här är jag. ÄNTLIGEN, har inte klarat av att blogg under tiden jag har haft seriösa problem med min dator. Men nu är det sagt, den är sjuk. Lämnade den hos en dator doktor och den är verkligen sjuk. Så den har några start kvar sen är den faktiskt krach. Men igår köpte jag en ny! Fin fin HP pavilion G6. Gillar den som bara den! Nu blir det nog mer från mig. Hoppas jag iallfall.

Iallfall, mitt vikariat på Eslövs GK är över. Har bara varannan helg nu som vanligt. Var på arbetsintervju idag men gick ifrån efter introt bara. Var inte nöjd med något. Så det blev hetsigt till bussen sen hem till Hörby. Älskling skulle köra haka så jag gick hem till henne för att rasta blaze och sova en stund. Sen kom Marie hem och vi kollade på film.

Nu är jag tillbaka på rummet, blaze har energi till tusen och älskling är påväg hem. Väntar på henne nu bara. Sen ska vi till Eslöv. Det väntas tandläkare i morgon!


RSS 2.0